Bun venit la Maryland After-School !    
 

Dragi parinti,

V-ati pus intrebarea: cit avem din vina pentru rezultatele nu foarte bune pe care copiii nostri le au la scoala? Noi consideram ca lipsa timpului pe care ar trebui sa-l acordam copiilor in aceasta perioada se poate rasfrange negativ asupra activitatilor scolare.

Moto-ul nostru este acela ca prin programul cu care va venim in intampinare, nu parintii scapa de stresul de a participa la activitatile copiilor, ci copilul scapa de frustrarile cauzate de prea putinul timp pe care i-l puteti acorda, si ,odata cu integrarea in acest program ,are posibilitatea sa regaseasca intelegere vizavi de noile lui atributii, si sa constietizeze ca noul lui job este un pas deosebit de important in ceea ce mai tarziu va alege sa faca.

Programul After School este un program adresat parintilor ocupati care inteleg foarte bine faptul ca educatia copiilor lor este unul din aspectele cele mai importante. Tot aici copilul isi gaseste prieteni si ne bucuram sa va spunem ca si noi ,ca fondatori ,impreuna cu personalul ne regasim printre ei.

Efectuarea temelor in cadru organizat, supravegheati si coordonati de personal si cadre didactice isi spune cuvintul in evolutia copiiilor. Am hotarat sa abordam sistemul occidental formand grupe combinate de copii cu varste diferite, incurajand spiritul de competitie specific virstei, obtinind astfel rezultate mult mai bune.

Un bun debut scolar este acela in care copilul reuseste sa depaseasca frica de efortul intelectual. Aici venim in ajutorul copiilor cu incurajari si cu consiliere psihologica organizand si cursuri suplimentare pentru depasirea acestor deficite.

Deoarece activitatile scolare ale copiilor ne implica in mod direct, incercam sa rezolvam cu copiii tot ceea ce inseamna activitati scolare si de educatie, motiv pentru care personalul nostru are contact permanent cu invatatorii copiilor de la scoala

Locatia in care ne desfasuram activitatea este situata intr-un frumos cartier de vile situat la periferia orasului, cu un spatiu generos atat la interior cit si la exterior, dotat modern si util.

Mancarea este gatita in blocul alimentar propriu, iar meniul propus are la baza consultarea cu parintii, cu medicul pediatru al institutiei si, nu in ultimul rand, tinand cont de preferintele copiilor.

 

 

 
Click pe imagini pentru zoom
 
 
 
 
 

Copyright © 2007-2010 MARYLAND. Toate drepturile rezervate.